Evenimente

Concurs al măestriei profesionale la „Poșta Moldovei”

În cadrul Concursul măestriei profesionale al lucrătorului poștal (etapa finală), desfăşurat recent, angajații ÎS ”Poșta Moldovei” au fost testați în ce priveşte calitatea prestării serviciilor poştale.

Potrivit organizatorilor, la concurs au participat 108 șefi de oficii, operatori şi factori poștali, care și-au testat abilitățile profesionale în probele teoretice și practice. În urma concursului au fost desemnaţi cei mai buni şefi de oficii poştale, operatori poştali şi poştaşi, menţionaţi cu diplome şi premii. Din regiunea Orhei printre învingători este Corina Durbală, şefa OP Saharna Nouă, care a ocupat locul III în cateforia “Cel mai bun şef de oficiu postal”.

Evenimentul de omagiere a învingătorilor Concursului a continuat cu o prezentare a articolelor vestimentare confecționate sau decorate cu materiale care sunt folosite la prestarea serviciilor poștale de către 15 Centre de Poștă din țară, incluisv Orhei, Rezina ş.a. Câteva Centre de Poştă au fost premiate conform corespunderii tematicii și aspectului vizual aş vestimentaţiei utilizate.

Reporter “C”

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker