EvenimenteRezina

Fostul comisar al IP Rezina răspunde la învinuiri

Comisarul demisionat de la Inspectoratul de Poliție Rezina, despre care presa a scris că la plecarea din funcție a luat mobila și a demontat climatizorul (condiționerul) a reacționat cu o replică pe facebook.

Iată ce scrie Igor Botea (am păstrat intact textul autorului):

       Stimați cetățeni, dragi prieteni,

Ieri, în mass-media, au fost aduse învinuiri grave și nefondate la adresa mea.

Vreau să punctez pentru cei care au distribuit știrile false și denigratoare la adresa mea, fără a se obosi să-mi dea dreptul la replică, așa cum se cuvine intr-o țara democrată și cum procedează în lumea civilizată presa serioasă care se respectă, dar și pe dumneavoastră stimați cetățeni să va informez din prima sursă, că toate lucrurile pe care mi li-am luat de la fostul loc de muncă, îmi aparțin, care au fost aduse de mine din primele zile de activitate în cadrul IP Rezina pentru crearea condițiilor de muncă care cu regret lipseau și astăzi lipsesc în multe inspectorate din țară.

Țin să vă informez, ca încă la începutul activității mele în această funcție, am depus și raport înștiințînd că folosesc mobilier personal în biroul de serviciu.

Cu privire la speculațiile precum că ar fi venit polițiști de la Chișinău cu sarcina de a mă reține, la fel este o informație falsă si manipulatoare, pe care tendențios cei care au lansat-o au și distribuit-o, cu scopul de a-mi denigra imaginea și a duce în eroare societatea și subalternii mei.

Nu am plecat nicăieri, ba din potrivă, ca un ofițer adevărat și cum se cuvine unui conducator m-am aflat în incinta Inspectoratului de Politie Rezina, pînă nu am făcut cunoștință cu ordinul de demisie emis de IGP.

Ulterior, la 08.07.2019 a fost angajatul Direcție Inspectare Efectiv a IGP, autosesizîndu-se la minciunile, manipulările la care m-am referit mai sus, dezinformări și manipulări lansate la prima etapă pe rețeaua de socializare. După o verificare minuțioasă, cei de la DIE, sau convins că bunurile aflate în evidența contabilă după biroul de serviciu al șefului IP Rezina sunt în incinta IP fără obiecții.

Toate informațiile false lansate de ,,ne,, prietenii mei la prima etapă pe rețelele de socializare, apoi preluate și distribuite de presă, le calific ca atacuri regizate la adresa mea, scopul evident fiind ponegrirea imaginii mele în fața efectivului, societății, colegilor mei din MAI.

Fac un apel către cei care sau grăbit să se dea cu părerea și au adus învinuiri, lansînd informații false cu privire la acest subiect:

Dacă aveți probe, publicațiile în caz contrar, aveți cel puțin bun simț, onoare și dați dezmințiri în presă, sau lăsați aici un comentariu cu scuzele de rigoare și concretizățile că va luat invidia și răutatea înainte, care s-a acumulat față de mine cît am condus aceasta subdiviziune, fiindcă am fost vertical și deciziile mele, nu totdeauna coincideau cu mofturile unor din voi, de asta și ați declarat lucruri false.

Și pentru a pune un punct clar în această istorie, voi publica facturile și unele acte de proveniență, de predare primire a obiectelor respective și las societatea și mass-media sași facă concluzii.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker