EconomieȘoldănești

Pentru ce a alocat bani Consiliul raional Şoldăneşti

Prin decizia Consiliului Raional Şoldăneşti din 9 iulie c., din fondul de rezervă al administraţiei publice locale, 20 de mii de lei au fost alocaţi pentru achitarea contribuției la procurarea combustibilului folosit la lucrările de lichidare a consecințelor ploilor abundente în orașul Șoldănești, iar 65 de mii de lei – cu destinaţia ajutor material unic pentru tratament medical sau compensarea parțială a pagubelor în urma inundației la 14 persoane.

Totodată, prin altă decizie, din soldul disponibil au fost alocaţi, pentru diverse necesităţi, 427,3 de mii de lei. Din aceştia, 60 de mii de lei au fost alocaţi cu titlu de contribuție la reparația monumentului de arhitectură Biserica cu Hramul Sf.Nicolae din satul Răspopeni; 36 de mii de lei – pentru reparația acoperișului blocului locativ din strada Păcii, nr. 28, din orașul Șoldănești.

Cea mai mare sumă – 251,9 de mii de lei va merge la Liceul Teoretic Ștefan cel Mare pentru procurarea pieselor de schimb la cazane, instalarea rețelei de calculatoare și internet, schimbarea ușilor, procurarea mobilierului, reparații curente, iar Liceului Teoretic Cotiujenii Mari i-au fost alocaţi 79,4 de mii de lei pentru procurarea mobilierului, tehnicii de calcul, materialelor pentru reparații curente.

Reporter „C”

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker