RezinaȘtiri

Inspectorul-şef I.Botea a demisionat şi a plecat de la Inspectoratul de Poliţie cu o maşină de avere

Imaginea trimisă în adresa CUVÂNTUL-ui de către un cititor din Rezina.

Vineri, înainte de amiază, redacţia a primit informaţia că inspectorul-şef al Inspectoratului de Poliţie Rezina, Igor Botea a depus raport de demisie, care a fost acceptat. Peste câteva ore, alt cititor ne-a telefonat că, de fapt, Igor Botea a fost disponibilizat de conducerea IGP, iar peste un timp la Rezina au venit câţiva poliţişti de la Chişinău cu sarcina de a-l reţine în baza unui dosar penal, dar dânsul s-a ascuns.

Imediat am solicitat prin poşta electronică Procuratura Rezina şi Serviciul de presă al Inspectoratului General al Poliţiei (IGP) să confirme sau să infirme aceste informaţii. În acea zi din partea instituţiilor respective n-a urmat nicio reacţie.

A doua zi am primit altă informaţie, însoţită de imagini, că mai mulţi poliţişti scot din incinta inspectoratului mobilă, demontează condiţionerul de la cabinetul inspectorului-şef, lucrurile fiind încărcate într-un camion. Reieşind din noile circumstanţe, am solicitat iarăşi serviciul de presă al IGP să ne ajute să informăm corect cititorii despre ce se întâmplă la Inspectoratul de Poliţie Rezina.

Procurorul raionului Rezina, Petru Botnari a confirmat că I.Botea a fost demis în baza cererii proprii.

Referitor la evacuarea patrimoniului din incinta Inspectoratului, Irina Burdujan, ofiţeră a serviciului de presă pentru inspectoratele din regiunea Orhei, ne-a relatat luni că mobila, condiţionerul şi alte lucruri evacuate sâmbătă de către I. Botea din inspectorat îi aparţin lui personal.

La rândul său, procurorul Petru Botnari ne-a declarat: „Personal Botea nu dispune de patrimoniu la Inspectorat. Și-a luat condiționerul și televizorul donate de Veaceslav Durnea, divanul donat de Vadim Purice, mobila adusă de la Șoldănești, iar trei uși de la ÎM Servicii Comunal Locative n-a putut să le scoată”.

Tudor Iaşcenco

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker