Evenimente

Bucurie mare pentru fotbaliştii din Poiana

Echipa de fotbal din Poiana, raionul Şoldăneşti a câştigat „Cupa preşedintelui raionului”. Finala s-a jucat pe terenul sportiv din satul Răspopeni.

Pentru cupă au luptat 6 echipe din oraşul Şoldăneşti şi satele Olişcani, Răspopeni, Cuşmirca, Poiana şi Cotiujenii Mari. Pentru a ajunge în finală, fotbaliştii din satul Poiana au disputat meciuri cu echipele din satul Răspopeni şi oraşul Şoldăneşti. În ambele cazuri tinerii din Poiana au ieşit învingători. Sportivii din Răspopeni au cedat în fața adversarilor din Poiana cu scorul de 1:2. Şanse şi mai puţine de câştig au avut fotbaliştii din  Şoldăneşti, care au pierdut întâlnirea cu scorul de 0:6. 

În finală a ajuns și echipa de fotbalişti din satul Cuşmirca. Aceştia reuşise să învingă cu 3:0 formaţia din satul Olişcani şi cu 6:2 pe cea din Cotiujenii Mari.

În meciul final pentru cupa preşedintelui raionului s-au întâlnit fotbaliştii din Poiana şi Cuşmirca. În timpul de bază, ambele echipe au marcat câte un gol. Câte o minge a intrat în poarta finaliștilor și în timpul suplimentar. Pentru a desemna învingătorul s-a recurs la lovituri de la 11 metri. Fotbaliștii din Poiana au fost mai preciși, ieşind învingători cu un scor de 4:2.

Cei mai buni sportivi s-au învrednicit de menţiuni din partea Consiliului Raional.

Svetlana Rotundu, preşedinta raionului Şoldăneşti, le-a înmânat fotbaliştilor din Poiana Cupa.

Victor Sofroni

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker