EvenimenteRezina

Metode noi, administratori noi

O secvenţă din timpul audierii de către comisie a participanţilor la concurs.

Pentru prima dată în istoria orașului Rezina, luni, o comisie formată de Consiliul orăşenesc a selectat prin concurs administratorii Întreprinderilor Municipale Servicii Comunal-Locative (SCL) şi Piaţa comercială orăşenească Rezina.

 

La concurs pentru ambele funcţii s-au înscris câte patru candidaţi.

Pentru funcţia de manager-şef al ÎM SCL au concurat inginerul Nicolae Grosu, Iurie Ţurcan (neangajat), Gheorghe Gâncu, viceprimar şi Sergiu Guşilă, om de afaceri; iar pentru cea de manager-şef al ÎM Piaţa comercială orăşenească Rezina – Alexandru Vudvud, contabil la întreprinderea respectivă, Sergiu Guşilă, om de afaceri, Mihai Mârzenco, director executiv al AEÎ Prometeu Credit şi Oleg Tihon, ex-director al ÎM Piața comercială orășenească Rezina.

În urma evaluării CV-urilor şi viziunii candidaților asupra modalităților de eficientizare a activității întreprinderilor, interviurilor cu respectivii, comisia a propus Consiliului orășenesc Rezina să confirme în funcţia de administrator al ÎM Servicii Comunal Locative Rezina pe Gheorghe Gâncu, iar în cea de administrator al ÎM Piața comercială orăşenească Rezina – pe Alexandru Vudvud.

Şedinţa ordinară a Consiliului orăşenesc Rezina a fost programată pentru ziua de 5 iulie 2019.

Reporter ”C”

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker