EvenimenteȘoldănești

Tineri din Germania ajută bătrânii din Şoldăneşti

În acest început de vară, Biserica creștin-evanghelică baptistă ”Isus Salvatorul”, în parteneriat cu fundația creștină de caritate ”Misiunea biblică” și Primăria orașului Șoldănești găzduiesc un grup de tineri voluntari din Germania. Tinerii au misiunea de a aduce căldură și lumină în casele persoanelor în etate solitare prin suport material: produse alimentare, lemne de foc, lucrări în gospodărie (la curăţenie, vopsitul uşilor şi ferestrelor, porţilor etc.).

Toate ajutoarele sunt din banii colectaţi de înşiși voluntarii și aportul propriu în lucrările desfășurate.
Totodată, în urma activităţilor acestor frumoși tineri, orașul Șoldănești s-a ales cu bănci și urne instalate pe străzi.
Din numele meu personal, cât și din numele administraţiei publice locale, aduc calde mulţumiri tinerilor voluntari din Germania și pastorului Vasile Surdu, cu care conlucrăm de mai mult timp. Le doresc multă sănătate, baftă și succese mari în tot ce fac.

Ion CUCULESCU, primarul orașului Șoldănești

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker