Util

SE ÎNTOARCE VARA în Moldova? În următoarele zile vremea se încălzeşte. Câte grade vor indica termometrele

Marţi, 10 octombrie, vremea va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică ridicată. Se prevede cer variabil, îndeosebi fără precipitații.

Vântul va sufla din sud-vest slab la moderat. Temperatura aerului ziua va oscila între +13..+18°C. Noaptea valorile termice vor fi de +2..+7°С.

În următoarele zile vremea se încălzeşte. Astfel că, pe 11 octombrie, mercurul din termometre va indica +15..+20°C, iar noaptea se vor înregistra +3..+8°C.

Joi va fi şi mai cald. Ziua maximele termice vor fi de +17..+22°C, iar noaptea se aşteaptă +7..+12°C.

Sursa: Publika.md

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker