Știri

Ultima oră! Vlad Plahotniuc pleacă din funcția de președinte al Partidului Democrat

Vlad Plahotniuc pleacă din funcția de președinte al Partidului Democrat. Anunțul a făst făcut acum câteva clipe pe Facebook. Deocamdată dânsul spune că nu va renunța la mandatul de deputat, iar o decizie în acest sens o va lua cu locuitorii raionului Nisporeni, care l-au votat, relatează unimedia.info.

Foto: UNIMEDIA

„Mi-am depus astăzi mandatul de președinte al partidului și le-am propus colegilor să organizeze cât mai curând congresul partidului pentru a alege o nouă conducere și a aproba un nou program politic. De asemenea, pentru a opri speculațiile posibile, declar că am decis să nu mai candidez la acest congres pentru vreo funcție în partid”, a scris Vlad Plahotniuc.

Decizia de a pleca de la cârma partidului, zice Plahotniuc, a fost luată în contextul în care PDM a ajuns să fie ținta atacurilor din partea celor aflați astăzi la guvernare.

„Vor să se lupte cu mine, dar o fac cu partidul, ceea ce consider că nu este bine atât pentru PDM, cât și pentru partidele pro europene din actuala alianță”, a scris Plahotniuc.

 

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close