EvenimenteOrhei

Foc maşinilor// Trei automobile, incendiate noaptea trecută, lângă un bloc de locuit din Orhei FOTO

În noapea spre sâmbătă, lângă un bloc de locuit cu cinci nivele de pe strada Valeriu Cupcea, nr.7 din oraşul Orhei, au luat foc trei automobile. Ipoteza pompierilor, care au intervenit la stingerea incendiilor, este că focul a fost pus intenţionat, scrie radioorhei.info.

Informaţia despre aprinderea concomitentă a trei autoturisme a fost transmisă pompierilor la ora 3 noaptea. Potrivit căpitanului DSE Orhei, Afanasie Stici, şase pompieri şi două autospeciale au ajuns la faţa locului în 4 minute, iar în alte 20 de minute au reuşit să lichideze incendiile. Nimeni nu a avut de suferit, dar autoturismele de modele Opel Astra HGeep Grand Cheroke şi Kia Sorento, care aparţin diferitor persoane şi au o vechime de 6 până la 15 ani, au fost distruse parţial. Una dintre mașini – Kia Sorento, care e și ce mai nouă, este înmatriculată în România.

În toate cele trei cazuri distrugerile au pornit de la roata stânga spate a automobilelor, focul răspândindu-se asupra caroseriilor şi saloanelor, în proporţie de 30-40%. Cauza probabilă a izbucnirii focului constă în incendierea intenţionată a autoturismelor. Prejudiciul material şi circumstanţele celor întâmplate urmează a fi stabilite de organele de resort.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker