Evenimente

De ce nu e bine să aruncaţi zaţul de cafea

Zaţul de cafea poate fi folosit ca produs cosmetic şi ca ingredient important în îngrăşământul natural pentru grădina dumneavoastră! Tot ce trebuie să faceţi este să-l puneţi pe o hârtie şi să-l uscaţi.

Melcii care apar după ploaie în grădină vă distrug culturile? Presăraţi la rădăcina tufelor de roşii, ceapă etc. zaţ de cafea (sau coşi pisate de ou).

Aţi observat, probabil, că cele mai multe dintre produsele pentru celulită pe care le cumpăraţi, au şi cofeină. Prin urmare, puteţi utiliza zaţul de cafea pentru a crea o alternativă mult mai ieftină şi eficientă pentru eliminarea celulitei, în loc sa cumpăraţi o cremă scumpă.

Cafeaua poate fi şi un bun exfoliant.

Zaţul de cafea este bogat în substanţe nutritive, poate regenera părul şi îi poate da strălucire. Este extrem de eficient, dar reţineţi că acest lucru funcţionează numai pentru părul închis la culoare.

Frigiderul capătă miros în timp. Ca să neutralizaţi mirosurile din frigider asezaţi o ceaşcă de cafea în frigider.

Cafeaua vă poate ajuta, de asemenea, să scăpaţi de furnici. Mirosul este atât de puternic încât indepărtează furnicile.

Dacă animalul dumneavoastră de casă are purici, nu intraţi în panică. În schimb, folosiţi cafeaua măcinată şi masaţi blana şi pielea câinelui sau pisicii. Cafeaua vă scapă de purici şi lasă un miros plăcut.

Foto simbol: Descoperă

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker