Evenimente

De ziua ta, mărite pedagog!

Acesta a fost genericul evenimentului, organizat de administrația raionului Șoldănești și consacrat sărbătorii profesionale a lucrătorilor din învățământ la care au fost invitate cele mai respectate și cu merite deosebite cadre didactice.

Pe parcursul anului trecut de studii, atât pedagogii, cât și elevii din raionul Şoldăneşti şi-au înscris la activ multe rezultate remarcabile. De rând cu învingătorii concursurilor “Profesorul anului”, “Cea mai amenajată instituție de învățământ”, un grup de angajați din domeniu au fost menționaţi cu diplome și premii bănești.

În cadrul adunării solemne, profesoarelor Tatiana Durnea de la LT “A.Mateevici” din Șoldănești, Tatiana Olari de la Cotiujenii Mari, Galina Caba de la Răspopeni și Lilia Pânzari de la Alcedar li s-au înmânat Diplome ale Ministerul Educației, Culturii şi Cercetării. Dianei Oprea, șefa cabinetului metodic al Direcției Învățământ i s-a decernat Diploma Guvernului R.Moldova.

Potrivit lui Nicolae Mândru, șeful Direcției Învățământ, pentru acest eveniment administrația raionului a alocat circa 100 mii lei.

Victor Sofroni

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker