EvenimenteȘoldănești

Medicii din raionul Șoldănești au fost omagiaţi de Ziua profesională

Cu ocazia Zilei lucrătorului medical și a farmacistului, la Şoldăneşti a fost organizată o adunare festivă, în cadrul căreia au fost omagiaţi cei mai rezultativi angajaţi din domeniul sănătăţii.

Un grup de lucrători medicali s-au învrednicit de diplome și premii bănești din partea administraţiei raionului, iar alţi colegi ai lor, pentru activitate prodigioasă în domeniul ocrotirii sănătății, responsabilitate, contribuție personală la dezvoltarea și acordarea asistenței medicale cetățenilor, au fost menţionaţi cu diplome din partea Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Este vorba de Constantin Balanici, directorul IMSP Centrul de Sănătate Șoldănești, Silvia Chetraru, medică de familie şi Iulia Slusari, statisticiană la Centrul de Sănătate Șoldănești, Alexandru Gorgos, șeful Secției Anestezie și Terapie Intensivă și Lilia Aramă, asistentă medicală principală, ambii de la Spitalul raional Șoldănești.

Un alt grup de lucrători medicali au fost menţionaţi cu diplome şi premii din partea administraţiilor Centrului de Sănătate şi Spitalului raional Şoldăneşti.

Artiştii amatori din partea locului au dedicat lucrătorilor medicali un program muzical. Mesaje de felicitare au adresat sărbătoriţilor preşedintele raionului, Nicolae Dorogan şi deputata Svetlana Rotundu.

www.loldanesti.md

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker