EvenimenteRezina

Să susţinem cu toţii CUVÂNTUL!

Scrisoarea către pământeni ”CUVÂNTUL are nevoie de susţinerea noastră”, semnată de domnii Iacob Cazacu-Istrati şi Grigore Popovici (CUVÂNTUL  din 07 iunie c.), ne-a dezvăluit nişte informaţii necunoscute de noi privitor la situaţia critică  în care se află la noi presa neangajată, inclusiv ziarul regional CUVÂNTUL.

Guvernarea „democrată”, reprezentanţii ei din structurile de rang naţional şi local, protagoniştii multor investigaţii şi articole critice, publicate în CUVÂNTUL, au făcut tot posibilul pentru a împiedica procesul de abonare şi difuzare a ziarului, achiziţionarea publicităţii, accesul jurnaliştilor la informaţia de interes public, scopul lor fiind unul: închiderea  CUVÂNTUL-ui.

Drept reacţie la îndemnul domnilor Cazacu-Istrati şi Popovici am decis să abonăm pe cheltuiala proprie şapte exemplare ale ziarului pe semestrul doi 2019, şase dintre care sunt destinate pentru bibliotecile publice din satele Mateuţi, Ciorna, Boşerniţa, Trifeşti, Otac şi Ţahnăuţi.

Am fi bucuroşi dacă şi alţi cititori ai CUVÂNTUL-ui, mai ales din categoria oamenilor de afaceri, formaţiunilor politice, patrioţilor acestui meleag, ar contribui plenar la susţinerea financiară dezinteresată a unicului ziar cu adevărat independent din regiunea Orhei. Altfel vom avea oameni zombaţi, care nu ştiu pe ce lume trăiesc şi cum să aleagă binele de rău

Livia Scutaru, preşedinta

OT Rezina a PLDM

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker