EvenimenteOrhei

De Duminica Mare au sărbătorit Ziua comunei

Vadim Cazac este unul dintre cei mai puternici tineri din comuna Bieşti. El a învins în competiţiile la trântă.

 

De Duminica Mare, la Bieşti, raionul Orhei a fost marcată Ziua comunei.    

În fața celor prezenți cu mesaje de felicitare au venit Iurie Siloci, vicepreședintele raionului Orhei, Daniela Olari, reprezentantă a Secției raionale Cultură, Ion Vlas, primarul comunei.

Evenimentul a inclus competiții la karting, fotbal și un program artistic prezentat de către copiii de la Grădinița Ghiocel, corul-model Semănătorul, ansamblul Moștenitorii de la Gimnaziul Biești, ansamblul  folcloric Comorile plaiului, interpreţii Gabriel Nebunu și Mariana Mihăilă.

După cum ne-a informat Ion Vlas, primarul de Bieşti, conform tradiției care se trage încă din anii ’90 ai secolului trecut, Ziua comunei este sărbătorită de Duminica Mare: „Avem în comună patru localități, fiecare cu istoria ei, dată de atestare documentară etc. Dar am decis să avem şi o Zi când să ne adunăm şi să serbăm împreună şi am ales această sărbătoare împărătească”, a menționat pentru „C” primarul de Biești.

Ion Cernei

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker