Evenimente

Doar într-o singură zi, 559 de şoferi au fost obligaţi să achite statului între 335400 şi 838500 de lei

Inspectoratul Naţional de Patrulare a organizat pe 10 octombrie c. operaţiunea specială „Viteza”, împărţind amenzi la dreapta şi la stânga. În total, doar într-o zi, pentru depăşirea vitezei au fost sancţionaţi 559 de conducători auto, relatează serviciul de presă al INP.

Pentru circulaţia cu viteză excesivă şi depăşirea vitezei limitate reglementate prin lege, absolut toți cei 559 de şoferi au fost sancţionaţi contravenţional. Amenzile variază între 600 şi 1.500 de lei. Respectivilor le-au mai fost aplicate de la 3 la 5 puncte de penalizare.

Un simplu calcul arată că statul urmează să încaseze între 335.400 şi 838.500 de lei, însă dacă toţi cei 559 de conducători auto vor reuşi să achite amenzile timp de 72 de ore, suma totală acumulată va varia între 167.700 şi 419.250 de lei.

În context, INP precizează că timp de 9 luni ale anului curent au fost depistați în jur de 49.000 de șoferi care au depășit limita legală de viteză.

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker