Evenimente

Graiul vostru este veșnic viu…

O întâlnire de suflet cu profesorii din satele Țareuca și Țahnăuți, aflați la odihna binemeritată, a avut loc la biblioteca publică din s. Țareuca în Ziua profesională a lucrătorilor din învățământ. 

Activitatea organizată de AO ”Nufărul” în colaborare cu administrația publică a comunei Țareuca s-a desfășurat  sub genericul ”Graiul vostru este veșnic viu”.  La eveniment au participat 15 profesori din ambele sate.

„Cu multe emoții și cu lacrimi în ochi foștii colegi de breaslă şi-au amintit cu drag de clipele când școala pentru ei era a doua casă, au cântat și au dansat, apoi au făcut o poză ca amintire.

Despre dragii profesori și despre școala în care au învățat și-au amintit cu drag și foștii absolvenți, prezenți la activitate. Aducem mulțumiri absolvenților Mihail Olari, primarul comunei Țareuca, agenților economici Stepanida Druță, Alexandra Barbulat, Leonid Secăreanu, de asemenea Alexandrei Socol, Elenei Burlacu, Ludmilei Chirilici și lui Ghenadie Lefter, care au contribuit la organizarea întrunirii”, ne-a relatat Liuba Stavinschi, preşedinta AO „Nufărul”.

Doamnele profesoare Eugenia Margină, Zinaida Hâncu, Svetlana Brașovean, dar și alți participanți la sărbătoare au mulțumit organizatorilor activității pentru această inițiativă frumoasă.

Reporter ”C”

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker