SocialTelenești

Cuvânt despre o colegă cu verticalitate, elevii căreia știu și se mândresc, că sunt români

Dorina Climentovschi. Profesoară de istorie a românilor în Liceul Teoretic Adrian Păunescu din satul Căzăneşti, raionul Teleneşti. În ajunul celebrării Centenarului Marii Uniri ne-a surprins cu prestația de profesoară, care cunoaște și promovează adevărul istoric, oferind colegilor din raion, participanți la seminarul raional, găzduit de distinsa doamnă, o lecție a demnității.

Secvenţă de la lecţia de istorie a românilor despre evenimentele din 1918. Profesoara Climentovschi Dorina în port național, ca semn de respect pentru valorile noastre eterne.

Zilele acestea am avut încă o ocazie să fiu mândră de colega mea. Am ţinut în mână Diploma acordată doamnei Climentovschi Dorina pentru participare la activitățile Proiectului Educaţional Internațional România – Republica Moldova Team Building Lectură Fără Hotare 2018 – 2019.

Felicitări, stimată doamnă!

Felicitări întregii echipe a Liceului, ansamblului de dansuri populare Păuneștenii, care tocmai s-au întors dintr-un turneu în județul Suceava, la Gura Humorului.

Lecțiile doamnei Dorina Climentovschi dau roade!

Maria Vleju, şefă adjunctă a Direcţiei Educaţie Teleneşti

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker