ȘoldăneștiȘtiriUtil

Producătorii agricoli din raionul Şoldăneşti pot depune dosarele pentru subvenționare la un nou sediu AIPA

Începând cu 1 iunie 2019, producătorii agricoli din raionul Șoldănești nu vor mai putea depune dosarele de solicitare a sprijinului financiar la Secția Teritorială Orhei, ci sunt rugați să depună cererile de obținere a subvențiilor la Serviciul Teritorial Florești.

Producătorii agricoli din raioanele Florești, Şoldăneşti şi Soroca vor beneficia de servicii rapide și calitative în ceea ce ține de acce-sarea fondurilor din partea statului pentru dezvoltarea afacerilor. Pentru aceștia a fost inaugurat noul sediu al Serviciului Teritorial Florești al Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA), a declarat la ceremonia de inaugurare directorul Agenției, Vadim Curmei.

De menționat că, AIPA în prezent deține 10 secții/servicii teritoriale, inclusiv în municipiul Orhei pentru raioanele Orhei, Telenești şi Rezina.

Tatiana Caraman

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker