Știri

Examenele de bacalaureat: când, unde, cum Foto simbol prime.md

Sesiunea națională de bacalaureat anul acesta a început marți, 4 iunie, și se va încheia pe 21 iunie. Examenele încep la ora 9.00.

Pe 4 iunie candidații alolingvi au susținut examenul la limba și literatura română, iar azi toți candidații vor susține examenul la limba de instruire. Pe 11 iunie  urmează examenul la limba străină, iar pe 14 iunie – cel de profil: matematică pentru profilul real, istoria românilor și universală pentru profilul umanist. Pe 18 iunie se va desfăşura examenul la solicitare. Candidaţii pot alege dintre următoarele discipline: geografia, fizica, chimia, biologia, matematica, istoria românilor și universală și informatica.

Rezultatele BAC-ului vor fi afişate la centrele de bacalaureat pe 26 iunie 2019. Pe 26-27 iunie elevii vor putea depune cererile pentru contestaţie.

Rezultatele obținute în urma examinării contestațiilor vor fi afişate la centrele de bacalaureat pe 4 iulie 2019.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker