ȘoldăneștiȘtiri

Cele mai multe premii le-au obţinut judocanii locali

Consiliul Raional Şoldăneşti, prin intermediul Direcţiei Învăţământ şi Secţiei Cultură, Tineret şi Sport şi în parteneriat cu Şcoala Sportivă din oraş, a organizat duminică, 2 iunie 2019, turneul republican la judo pentru copii şi tineret.

La competițiile desfășurate în incinta Liceului Teoretic Alexei Mateevici au participat peste 120 de tineri sportivi din raioanele Soroca, Sângerei, Floreşti, Râbniţa, Rezina, Şoldăneşti.

Cele mai multe locuri de frunte le-au obținut sportivii din orașul Şoldăneşti şi din satul Climăuţii de Jos, acelaşi raion. Sponsorul activităţii a fost Gospodăria Ţărănească Cojocaru Ruslan Nicolai din satul Parcani.

Turneul s-a desfăşurat într-o atmosfera de prietenie nespus de plăcută și plină de voie bună. Scopul acestei activităţi a fost dezvoltarea şi popularizarea luptei judo în Republica Moldova, schimbul de experienţă între sportivi şi antrenori, precum şi perfecţionarea măestriei sportive a tinerilor luptători.

 Rodica Cazacu

 

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker