Evenimente

“Hai în gașca voluntarilor!”

Din timpurile vechi oamenii au înțeles foarte bine că doar muncind împreună, ajutându-ne reciproc și având grijă de cei mai triști ca noi, putem construi o societate prosperă. De aceea am decis că Asociaţia Obştească “Orizont”, pe care o administrez, va da curs invitației de a se implica în cadrul săptămânii naționale a voluntariatului.

Zis şi făcut! Am reușit să ne implicăm împreună cu AO “Nufărul” și NEXUS Rezina în trei activități: un seminar pentru antreprenori împreună cu reprezentantul Camerei de Comerț și Industrie din Orhei, dl Vitalie Colun,  la tema “Dezvoltă-ţi afacerea“, campaniile de informare “Nu fi indiferent!” și “E bine să cunoşti”.

Am încercat să implicăm în aceste activităţi cât mai multă lume pentru că numai împreună putem dezvolta localitatea și țara în care trăim. Consider Săptămâna Naţională a Voluntariatului o idee bună. Asemenea acţiuni trebuie să aibă loc mai des pentru ca în fiecare casă să ajungă mesajul: a fi voluntar este o mândrie pentru că dai o mână de ajutor neremunerat şi necondiționat de nimeni pentru binele comun. Cel mai mult am dori să atragem în aceste activităţi copiii şi tinerii, pentru că bunătatea și dărnicia trebuie semănate mai ales în sufletele tinerei generaţii.

Irina Bordian, preşedinta AO „Orizont”

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker