EvenimenteȘoldănești

Şcolile din Olişcani şi Cotiujenii Mari – în straie noi

Serbarea de la Gimnaziul Olişcani.

Actele de încheiere a lucrărilor de izolare termică a clădirilor Gimnaziului Olişcani şi Liceului Teoretic din satul Cotiujenii Mari, raionul Şoldăneşti au fost semnate săptămâna trecută. Cu această ocazie, la ambele instituţii au avut loc festivităţi cu participarea conducătorilor primăriilor şi ai raionului, unor consilieri raionali şi funcţionari publici.

Vorbitorii au menţionat că lucrările au fost efectuate cu suportul Agenţiei pentru Eficienţă Energetică şi contribuţiile administraţiilor publice locale şi raionale. În rezultat, se vor îmbunătăţi considerabil condiţiile de muncă ale pedagogilor şi de studii ale elevilor, se vor reduce cheltuielile pentru încălzirea clădirilor, au remarcat vorbitorii.

Cu această ocazie, elevii şi profesorii au pregătit programe artistice în semn de apreciere și mulțumire celor care au contribuit la renovarea instituțiilor.

După izolarea termică a pereţilor exteriori, administraţia Liceului Cotiujenii Mari speră la o colaborare continuă pentru renovarea definitivă a clădirii liceului, a menţionat la eveniment directorul liceului, Slavic Guma.

Reporter „C”

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker