EvenimenteTelenești

Echipa de fotbal a CALM a jucat pentru prima oară un meci peste hotare

Prima ieșire peste hotare a echipei de fotbal a Congresului Autorităţilor Locale din Moldova (CALM) la un meci amical a fost în Ucraina. Meciul a avut loc zilele trecute la Kiev cu echipa Asociației Naționale a Primarilor.

 

Ion Tulbure, primarul de Târșiței, președintele Asociației Primarilor din raionul Telenești ne-a relatat că echipa, care a fost adunată practic în ultimul moment, s-a prezentat relativ bine. Apropo, o treime din echipa primarilor moldoveni au constituit-o edilii din regiunea Orhei. Astfel, în rândul I din imaginea ataşată la acest text, făcută după meciul de la Kiev, în afară de Viorel Furdui, directorul executiv al CALM, se află (de la stânga la dreapta) Dumitru Stoica, primarul de Țânțăreni, Ion Tulbure, Vasile Sârbu, primarul de Căzănești și Ion Gamarț, primarul de Pelivan.

Dl Tulbure a mai remarcat că este pentru prima oară când echipa de fotbal a CALM s-a deplasat peste hotare și că de Campionatul european între echipele administrațiilor publice locale, preco-nizat pentru luna viitoare în capitala Sloveniei, fotbaliștii se vor pregăti la modul cel mai serios.

Amintim că sursa de inspirație pentru un campionat național între echipele de primari a servit turneul la cupa săptămânalului CUVÂNTUL, desfăşurat acum doi ani, la care, alături de echipele raioanelor Orhei, Rezina, Şoldăneşti şi Teleneşti a participat şi selecţionata CALM. Asta ne-a declarat-o chiar Viorel Furdui, directorul executiv al CALM:

”Mergem la turneie, jucăm meciuri amicale, dar dorim să câștige și echipa noastră, nu numai prietenia”, a declarat directorul executiv al CALM.

Meciul de la Kiev s-a încheiat cu scorul 3:0 în favoarea gazdelor.

Ion Cernei

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker