InvestigațiiRezinaȘoldănești

Din ce surse a fost distracţia cu doamna deputată Graur?

Tineretul democrat din Rezina (!?) a invitat sâmbătă, 25 mai, toţi tinerii din raioanele Şoldăneşti şi Rezina, cu vârstele cuprinse între 16 şi 35 de ani, la Tabăra de odihnă pentru copii Nistru de la Saharna, la o istorie de succes cu Eleonora Graur, proaspătă deputată în Parlamentul R. Moldova pe circumscripţia nr. 13 Rezina-Şoldăneşti. Potrivit afişelor mediatizate pe reţelele sociale, participanţilor li se garanta muzică, tombolă, training motivaţional, mici în aer liber şi multe surprize. Câţiva cititori ne-au telefonat la redacţie şi au solicitat să aflăm cât va costa / a costat şi din ce surse au fost acoperite cheltuielile pentru această ‘operaţiune de promovare a unei persoane concrete’.  

 

„Succesul reprezintă ținta către care tindem în fiecare zi. Toate lucrurile pe care le facem zilnic, le facem ca să urcăm încă puțin pe scara spre a deveni o persoană de succes…. Calea spre succes a dnei Graur Eleonora o putem cunoaște din prima sursă sâmbătă, la 25 mai curent”, nota administratoarea grupului Rezina aşa cum este ea în textul ataşat la afişa-invitaţie.

Ce a fost acolo cunoaştem doar din mulţimea de poze şi înregistrări video postate pe reţelele sociale, pentru că presa nu a fost invitată, iar jurnaliştii de la CUVÂNTUL nu se încadrează în parametrii de vârstă ai posibililor participanţi la mediatizarea istoriei de succes a dnei Graur.

Pentru a afla detalii despre această acţiune publică, i-am solicitat doamnei deputate prin poşta electronică să informeze opinia publică cine şi din ce surse a acoperit cheltuielile pentru arendarea taberei, transportarea participanţilor, organizarea trainingului, pentru muzică, tombolă, mici şi alte surprize prevăzute în programul petrecerii. Asta pentru că, în opinia unor rezineni, şi de data aceasta dna Graur ar fi utilizat în scopuri personale resurse administrative publice: Tabăra Nistru, autobuzele şcolare etc. Până la publicarea acestui articol dna Graur nu a răspuns la interpelarea redacţiei.

Redacţia îi rezervează loc pentru răspuns în numerele următoare.

Amintim că dna Graur, până la alegerile parlamentare recente, a ocupat funcţia de preşedintă a raionului Rezina.

Departamentul investigaţii

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker