EvenimenteSTOP FALS

Sătenii ne-au invitat să-i mai vizităm

Deşi era joi la prânz şi cu siguranţă nu exista nimeni în comuna Ghiduleni din raionul Rezina, care să nu aibă de lucru până peste cap, sala Casei de cultură aproape că s-a umplut cu săteni dornici de a participa la întâlnirea organizată de colaboratorii campaniei STOP FALS! 

Auditoriul a fost foarte activ şi cointeresat de a se informa cum să depisteze ştirile false ori manipulatorii. Vorbitorii au adus exemple din viaţa lor cotidiană, au adresat mulţime de întrebări, au venit cu propuneri constructive nu doar către colaboratorii campaniei STOP FALS, dar şi către domnul primar Liviu Ciubotaru, care-i susţinea şi încuraja, demonstrând că sunt o comunitate unită şi sufletistă.

Cea mai mare îngrijorare exprimată a fost că o bună parte din săteni nu primesc ziare, nu au posibilitate să privească decât  2-3 posturi TV ale aceluiaşi proprietar şi nu-şi pot da seama că sunt manipulaţi şi hrăniţi cu falsuri. Cred că în fiecare intervenţie, replică a răsunt îngrijorarea / grija pentru destinele satului, democraţiei, cursului pe care ar trebui să-l urmeze ţara pentru a ieşi din sărăcie şi ignoranţă.

„Ar fi bine ca în zilele de sărbătoare, de duminică să mai veniţi prin sat, să mai stăm, aşa, de vorbă, să se mai informeze şi alţii pe ce lume trăim şi să pornească pe drumul cel drept”, ne-au invitat cu sinceritate ghidulenenii.

Elena Roman, colaboratoare a campaniei STOP FALS!

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker