EvenimenteSTOP FALS

Sătenii ne-au invitat să-i mai vizităm

Deşi era joi la prânz şi cu siguranţă nu exista nimeni în comuna Ghiduleni din raionul Rezina, care să nu aibă de lucru până peste cap, sala Casei de cultură aproape că s-a umplut cu săteni dornici de a participa la întâlnirea organizată de colaboratorii campaniei STOP FALS! 

Auditoriul a fost foarte activ şi cointeresat de a se informa cum să depisteze ştirile false ori manipulatorii. Vorbitorii au adus exemple din viaţa lor cotidiană, au adresat mulţime de întrebări, au venit cu propuneri constructive nu doar către colaboratorii campaniei STOP FALS, dar şi către domnul primar Liviu Ciubotaru, care-i susţinea şi încuraja, demonstrând că sunt o comunitate unită şi sufletistă.

Cea mai mare îngrijorare exprimată a fost că o bună parte din săteni nu primesc ziare, nu au posibilitate să privească decât  2-3 posturi TV ale aceluiaşi proprietar şi nu-şi pot da seama că sunt manipulaţi şi hrăniţi cu falsuri. Cred că în fiecare intervenţie, replică a răsunt îngrijorarea / grija pentru destinele satului, democraţiei, cursului pe care ar trebui să-l urmeze ţara pentru a ieşi din sărăcie şi ignoranţă.

“Ar fi bine ca în zilele de sărbătoare, de duminică să mai veniţi prin sat, să mai stăm, aşa, de vorbă, să se mai informeze şi alţii pe ce lume trăim şi să pornească pe drumul cel drept”, ne-au invitat cu sinceritate ghidulenenii.

Elena Roman, colaboratoare a campaniei STOP FALS!

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close