HoroscopȘtiri

Horoscop pentru saptamana 27 mai – 02 iunie 2019 Autor: AstroCafe.ro

Berbec

Zodia Berbec

Primele zile ale săptămânii sunt favorabile odihnei, discreției, discuțiilor de taină cu cineva drag și de încredere, meditațiilor în locuri sfinte. Energia vitală este la cote joase, de aceea fii prudent și dozează-ți eforturile. Ar fi bine să-ți iei câteva zile libere și să stai mai mult în natură. Revelațiile obținute datorită contextului astral din aceste zile îți vor oferi explicații clare vziavi de relațiile și situațiile în care ești implicat. Ar fi bine să notezi într-un jurnal ceea ce gândești acum, pentru că atât informațiile primite, cât și gândurile care îți trec prin minte, le vei folosi la momentul potrivit. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine și te vei ocupa, cu succes, de treburile tale personale. Apar cheltuieli, dar și informații legate de salarizarea unui loc de muncă. Primești bani, însă sunt posibile și cadouri cu totul și cu totul speciale.

Taur

Zodia Taur

Relațiile cu prietenii, proiectele socio-profesionale, dorințele tale înalte se vor reconfigura începând cu această săptămână. Vei simți că este momentul să renunți la persoanele și ideile care ți-au obstrucționat progresul sau care s-au dovedit nesatisfăcătoare până acum. Anturajul prietenilor și al susținătorilor din segmentul socio-profesional este foarte răscolit, iar turnurile situațiilor și deciziilor sunt spectaculoase și frecvente. Evită să fii prea apropiat de ceilalți, să-ți divulgi intențiile sau să oferi sfaturi. Foarte ușor îți poate fi deteriorată imaginea publică, de la simplul fapt că totul este interpretat greșit. A doua parte a săptămânii este favorabilă odihnei și a te ocupa numai de tine și nevoile tale personale. Se pot accentua afecțiunile vechi sau se pot manifesta altele cu totul noi. Îngrijește-te pe îndelete!

Gemeni

Zodia Gemeni

Se finalizează o etapă profesională importantă. Poziția ta în cadrul unui grup de lucru, relațiile cu șefii, cu oficialitățile, relațiile de muncă în general se vor reconfigura în totalitate. Se dizolvă unele, iar altele la orizont nu se conturează încă. Acum este un moment de bilanț al situației tale profesionale și al statutului social. Se recomandă prudență în această săptămână, discreție, controlarea reacțiilor, alegerea vorbelor și gesturilor cu grijă. Sunt posibile erori de tot felul, iar escaladarea conflictelor este păguboasă pe termen lung. Ceva legat de aspecte parteneriale va declanșa un șir lung de situații tumultoase, dar eliberatoare. Prietenii îți sunt alături dar de această dată este posibil să-ți displacă observațiile sau sfaturile lor. Ia-le în seamă și lasă mândria deoparte. La finalul săptămânii ai nevoie de odihnă și reculegere interioară.

Rac

Zodia Rac

O perioadă benefică pentru activități culturale, planuri de călătorie, planuri pentru abordarea unor cursuri, studii și documentări. Chiar dacă unele dintre intențiile tale vor fi zădărnicite deocamdată, la momentul potrivit vor apărea altele mult mai favorabile ție. Ceva din mentalitatea ta se va schimba definitiv în această săptămână, în sensul că îți vei redefini multe dintre concepțiile pe care le ai acum. Distorsiunile mentale sunt accentuate, revelațiile vin în avalanșă, astfel că este foarte posibil să te simți depășit de toate acestea. Relaxează-te, ai încredere în tine și în Univers, apoi înarmează-te cu răbdare! Relațiile sociale sunt foarte active în partea a doua a săptămânii. Discuții cu șefi și autorități, participare la întâlniri importante, relații inedite cu prietenii. Unele relații se vor finaliza în această săptămână.

Leu

Zodia Leu

Banii și bunurile comune cu alții reprezintă tema care deschide această săptămână. Se finalizează o etapă importantă vizavi de achitarea unor datorii, rezolvarea unor documente financiare sau vizavi de lămurirea unor demersuri patrimoniale. Temerile sunt majore și reale, de aceea ar fi bine să selectezi datoriile, cheltuielile prioritare, să te ocupi de ele și apoi să trasezi un plan financiar pe termen lung. Pe de altă parte, aspectele referitoare la moșteniri și partaje pot lua turnuri nebănuite. Este vremea să-ți remodelezi mentalitatea, să renunți la idei și concepții învechite, plus la unele direcții de viață și activitate care s-au dovedit până acum păguboase. Foarte active devin relații sociale și cele cu autoritățile în utlimele zile ale săptămânii. Discuții și întâlniri importante cu multă lume, atât în plan profesional, cât și în plan personal, în familie.

Fecioara

Zodia Fecioara

Relațiile parteneriale, atât relația matrimonială, cât și o relație de afaceri sau colaborare profesională, vor cunoaște turnuri în primele zile ale acestei săptămâni. Concluzii bulversante, desprinderi din relații și situații toxice. Este vremea marilor schimbări relaționale, astfel că vei ține cont de nevoile tale sufletești. Privește atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău, ascultă și ceea ce îți spun ceilalți, fără a interveni tu prea mult în discuții. Deocamdată adună informații și apoi rezervă momente pentru a le procesa pe îndelete. Pe 29 și 30 Mai se ivesc chestiuni financiare importante ce vizează banii și bunurile comune cu alții. Finalul săptămânii este rezervat activităților culturale, planurilor de călătorie și dialogurilor cu persoane erudite. Schimbarea mentalității te va orienta spre alte direcții de viață.

Balanta

Zodia Balanta

Foarte interesant și important ce se petrece la locul de muncă în această săptămână! Se conturează schimbări definitive, finaluri ale unor sarcini de lucru, aflarea unor informații bulversante, demascarea unor jocuri de culise care se desfășoară de mulți ani. Controlează-ți emoțiile, evită luarea deciziilor importante și doar privește la cum se desfășoară lucrurile. Relațiile colegiale se vor destrăma, însă numai acelea care au devenit toxice pentru tine. Detașează-te de tot ce există în plan profeisonal și ai încredere că Universul lucrează la binele tău suprem! Sănătatea este vulnerabilă, deci fii foarte prudent. Relațiile parteneriale se remarcă prin dialoguri importante și acțiuni diverse. Intervin la finalul săptămânii, aspecte financiare, de tipul achitarea datoriilor, moștenirile, partajele, documente financiare.

Scorpion

Zodia Scorpion

Segmentul amoros îți dă multe bătăi de cap în prima parte a săptămânii. Fie că este vorba despre persoana iubită, fie despre copii este clar că lucrurile nu mai pot continua ca până acum. Este bine să stai de vorbă cu fiecare persoană dragă, să lămurești animozitățile și să-ți trasezi alte planuri de viitor. Concepțiile tale privitoare la iubire și implicațiile ei se vor modifica radical de acum încolo, iar relaționarea cu unele persoane dragi se va finaliza definitiv. Prudență, răbdare, toleranță și evită să ai așteptări de la ceilalți! Acum este momentul să-ți îndrepți atenția și eforturile numai spre propria ta persoană. Pe 29 și 30 Mai se animă foarte mult atmosfera de la locul de muncă. Activități de rutină, sarcini de lucru noi, interacțiuni colegiale disonante. Și în plan personal vei fi nevoit să rezolvi diverse. În relațiile parteneriale intervin surprize.

Sagetator

Zodia Sagetator

Primele zile ale săptămânii anunță în segmentul domestic schimbări importante. Pe de o parte, este vorba despre locuință propriu-zis, în sensul că poate fi nevoie de lucrări de reparații, de vânzarea-achiziționarea unor bunuri patrimoniale sau se intensifică dialogurile cu membrii familiei și cu neamurile. Relațiile familiale își vor modifica termenii și condițiile de desfășurare de acum încolo. Diferențele de mentalitate și de nevoi sufletești sunt mari și nu le mai poți ignora. Este bine să te gândești serios la familia ta și la ce îți dorești cu adevărat în segmentul domestic. Este vremea marilor schimbări și ele se vor produce negreșit. Miercuri și Joi intervin aspecte sentimentale. Dialoguri și acțiuni comune cu persoana iubită și copiii. Pe de altă parte, la serviciu ești foarte solicitat în ultimele zile ale săptămânii, pentru sarcini de lucru de anvergură.

Capricorn

Zodia Capricorn

Foarte dinamice sunt relațiile cu anturajul apropiat la începutul săptămânii. Discuții, întâlniri cu multă lume, călătorii pe distanțe scurte, demersuri privitoare la obținerea unor documente oficiale personale sau profesionale. Mentalul este agitat, haotic, astfel că sunt posibile erori de judecată vizavi de relațiile și situațiile în care ești implicat. Ar fi bine să vorbești cât mai puțin despre tine și intențiile tale. Unii doresc doar să profite de pe urma forței tale și tot vin în preajma ta pentru a se încărca cu energie. Îți va fi foarte clar că trebuie să te desprinzi de unele persoane. Acasă, în familie este nevoie de eforturile tale. Treburi gospodărești, dar și discuții importante cu neamurile. În ultimele zile ale săptămânii se activează mult relațiile sentimentale. Suprizele pot fi de proporții, astfel că este bine să fii prudent și pregătit pentru orice.

Varsator

Zodia Varsator

Săptămâna debutează cu aspecte financiare specifice salarizării obținute la un loc de muncă. Este posibil să primești salariul, o primă sau cadouri diverse. Însă, există multă confuzie, iluzie, dezamăgiri și mai ales necunoscute. Tentația cheltuielilor este mare, deci fii prudent și evită extravaganțele. Este o perioadă austeră în care este bine să economisești. Situația financiară este nesigură și punctată cu note ciudate. Fii prudent, evită speculațiile, investițiile, datoriile! Miercuri și Joi se conturează călătorii pe distanțe scurte, dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat și demersuri intelectuale. Ar fi bine să vorbești cât mai puțin despre tine și intențiile tale. Finalul săptămânii te îmbie să stai acasă, alături de membrii familiei. Se conturează treburi gospodărești și discuții inedite cu membrii familiei.

Pesti

Zodia Pesti

Este o perioadă foarte importantă pentru tine. Debarasează-te de concepțiile, ideile, relațiile și situațiile care nu au dat roade până acum și orientează-te spre noi orizonturi. Evită eforturile de orice fel, deoarece sănătatea este vulnerabilă pe întregul organism. Ai nevoie de odihnă, relaxare, plimbări ușoare în aer liber și o dietă de sezon. Pe 29 și 30 Mai se conturează aspecte financiare dinspre locul de muncă. Poate fi vorba despre primirea salariului, dar apar și informații interesante referitoare la salarizarea ta de acum încolo. Posibile diminuări în urma modificărilor socio-profesionale și legislative din domeniul tău de activitate. În ultimele zile ale săptămânii se conturează călătorii pe distanțe scurte, dialoguri surprinzătoare cu persoanele din anturajul apropiat, aflarea unor informații cu totul și cu totul speciale.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker