EconomieRezina

Cine, totuşi, este responsabil de anarhia de pe piaţa agro-alimentară din Republica Moldova?

Preţuri la piaţa din Rezina săptămâna trecută.

 

Ministerul Agriculturii a declarat pentru un post de televiziune că scumpirea legumelor din ultima perioadă, inclusiv a cartofilor, este neîntemeiată. Importatorii cumpără legumele la preţuri rezonabile, când ajung pe rafturi, preţurile acestora sunt mărite de câteva ori, a spus Nicolae Ciubuc, ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, susţinând că ministerul poate doar să examineze situaţia, nu şi să intervină direct la stabilirea preţurilor.

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului nu poate interveni în această situaţie!!! Dar cine în ţara asta poate interveni şi proteja lumea de abuzurile şi fărădelegile importatorilor, comercianţilor şi celor care stau în spatele lor şi în mod metodic distrug agricultura naţională, sărăcesc populaţia? La aceste întrebări nici minis-trul, nici alţi factori de decizie responsabili de situaţia din ţară nu au răspuns, deşi de aproape o lună mass-media bate alarma privind majorările masive ale preţurilor la produsele agro-alimentare pe pieţele şi în magazinele din Republica Moldova.

Reporter “C”

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker