EvenimenteȘoldănești

Competiţii dedicate Zilei Sportivului şi Zilei Recrutului

Pe stadionul din satul Olişcani, raionul Şoldăneşti, duminică s-au desfășurat competiţii dedicate Zilei Sportivului şi a Mişcării Olimpice şi Zilei Recrutului, organizate de Secţia Cultură, Tineret şi Sport în parteneriat cu Secţia Administrativ-Militară. 

Manifestația a demarat cu marşul tradiţional al echipelor de recruţi şi sportivi din 15 localităţi ale raionului.

S-au desfăşurat competiții la alergări pe distanţele 100 şi 1000 de metri, ridicarea greutăţii de 16 kg, aruncarea grenadei, tracţiuni la bara fixă, tragerea otgonului, ştafeta militară.

Cel mai puternic la ridicarea greutăţii s-a dovedit a fi Tudor Susac din Şoldăneşti, pe locul I la aruncarea grenadei s-a clasat Victor Erhan, tot din Şoldăneşti. La alergări s-a evidenţiat Victor Vieru (100 m) din  Şoldăneşti şi Valeria Paierele dinVadul Raşcov, iar la 1000 de metri – Petru Paierele din Vadul Raşcov şi Ana Ţurcan din Climăuţii de Jos. La tragerea otgonului şi la ştafeta militară cea mai puternică a fost echipa sportivilor din or. Şoldăneşti.

Învingătorii au fost menţionaţi cu diplome şi premii băneşti din partea Consiliului raional Şoldăneşti.

Rodica Cazacu, specialistă în Secţia Cultură, Tineret şi Sport Şoldăneşti

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker