Politic

AJUTĂ-L PE GEORGE SĂ VINĂ ÎN R.MOLDOVA! VOTEAZĂ-L PE 26 MAI!

Din 1 octombrie 2018, George Simion este iar interzis în R.Moldova. 5 ani, ca să nu supere, să nu deranjeze. De atunci până acum, nu a avut loc nici măcar un termen în procesul de judecată, judecătorii amânându-l de la o lună la alta.

Știm cu toții pe cine a deranjat, știm cu toții cum funcționează lucrurile în republica noastră…

George a mai avut și alte interdicții în trecut. Una de cinci ani i-a fost anulată după ce a făcut greva foamei în vamă. Nu au avut ce probe să aducă împotriva lui, nu a încălcat nicio lege, așa că au spus că e cetățean străin și nu are voie să vorbească despre cuvântul care începe cu litera U…

Dar George nu este străin. Este moldovean de-al nostru, de la Focșani, și iubește Moldova și pe oamenii din ea mai mult decât orice conducător pe care i-am avut în ultimii zeci de ani. A arătat asta făcând laboratoare de informatică, organizând excursii sau ducând cărți pentru copii. A arătat asta pledând civilizat pentru unirea pașnică, democratică, dintre cele două maluri ale Prutului și respectând pe fiecare cetățean al R.Moldova. A organizat școli pentru tineri și pregătire pentru dascăli și pentru jurnaliști. S-a bătut pentru studenții basarabeni și pentru dreptul fiecăruia dintre noi la cetățenia română. A fost în fiecare sat și pus umărul la construcții care trec peste veacuri.  A fost aproape de școli și grădinițe și de primarii din satele uitate ale Moldovei.

De data asta ei cred că l-au oprit definitiv pe George și tot valul popular pornit de el. Tu ai puterea să îl ajuți să treacă din nou Prutul și să permiți Marșului pentru Unire să meargă mai departe: votează-l pe 26 mai: GEORGE-NICOLAE SIMION, CANDIDAT INDEPENDENT.

Cu aleasă considerație,
Biroul de presă al candidatului GEORGE SIMION
Persoană de contact: Lucia Vieru, +373 68 273 671

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker