Știri

Carburanții s-au scumpit. Un litru de combustibil costă cu un leu mai mult

Mai multe benzinării din țară au afișat pe 16 mai, în mod concertat, prețuri mai mari pentru carburanți, unii petroliști majorând prețul vechi cu 5 la sută.

Foto: UNIMEDIA

Astfel, șoferii vor procura un litru de benzină A-95 cu un leu și 15 bani mai mult. Dacă până acum costa 18 lei și 35 de bani, de astăzi, noul preț afișat la unele benzinării este de 19 lei și 37 de bani și chiar 19 lei și 50 de bani.

De asemenea, un litru de motorină este vândut cu 17 lei și 37 de bani, iar în alte stații de alimentare a fost afișat prețul de 17 lei și 59 de bani, prețul vechi fiind de 16 lei și 60 de bani, relatează unimedia.info.

Scumpirea carburanților a trezit un val de nemulțumiri în rândul șoferilor din Republica Moldova. Grupul de Facebook „Orașul Fără Maxi-Taxi” a anunțat proteste şi cheamă vineri, 17 mai, conducători auto, proprietari de automobile, dar și cetățeni simpli, afectați de majorarea prețurilor la produsele petroliere, la proteste în Piața Marii Adunări Naționale din Chişinău.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker