EvenimenteOrheiRezina

Echipa din Cuizăuca a învins în concursul Împreună Reducem Riscurile

Echipa de tineri salvatori din satul Cuizăuca, raionul Rezina, a demonstrat cea mai bună pregătire la competițiile desfășurate în cadrul Școlii Securității pentru Copii Împreună Reducem Riscurile, ediția 2019. Și în anul curent, concursul s-a desfășurat în orașul Orhei.

Spre deosebire de edițiile precedente, când se întreceau doar tinerii din regiunea Orhei, de această dată, în teren s-a prezentat și o echipă din Criuleni și una din Dubăsarii Vechi. Iar la întreceri au participat elevii liceelor Onisifor Ghibu, Alecu Russo și Mihail Lomonosov din Orhei, Alexandru Donici din Peresecina, Lucian Blaga din Telenești, Adrian Păunescu din Căzănești, Ștefan cel Mare şi Alexei Mateevici din Șoldănești, Olimp din Rezina, Ion Creangă din Cuizăuca, Boris Dânga din Criuleni și Nicolae Donici din Dubăsarii Vechi.

Potrivit lui Dumitru Albu, șeful Direcției Situații Excepționale Orhei, participanții la concurs au acumulat cunoștințe și deprinderi necesare pentru prevenirea și diminuarea riscurilor asociate vieții cotidiene și situațiilor excepționale, ca să fie mai pregătiți în situații imprevizibile de risc.

Participanții au fost menționați cu diplome și cupe.

 

 

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close