EvenimenteOrheiRezina

Echipa din Cuizăuca a învins în concursul Împreună Reducem Riscurile

Echipa de tineri salvatori din satul Cuizăuca, raionul Rezina, a demonstrat cea mai bună pregătire la competițiile desfășurate în cadrul Școlii Securității pentru Copii Împreună Reducem Riscurile, ediția 2019. Și în anul curent, concursul s-a desfășurat în orașul Orhei.

Spre deosebire de edițiile precedente, când se întreceau doar tinerii din regiunea Orhei, de această dată, în teren s-a prezentat și o echipă din Criuleni și una din Dubăsarii Vechi. Iar la întreceri au participat elevii liceelor Onisifor Ghibu, Alecu Russo și Mihail Lomonosov din Orhei, Alexandru Donici din Peresecina, Lucian Blaga din Telenești, Adrian Păunescu din Căzănești, Ștefan cel Mare şi Alexei Mateevici din Șoldănești, Olimp din Rezina, Ion Creangă din Cuizăuca, Boris Dânga din Criuleni și Nicolae Donici din Dubăsarii Vechi.

Potrivit lui Dumitru Albu, șeful Direcției Situații Excepționale Orhei, participanții la concurs au acumulat cunoștințe și deprinderi necesare pentru prevenirea și diminuarea riscurilor asociate vieții cotidiene și situațiilor excepționale, ca să fie mai pregătiți în situații imprevizibile de risc.

Participanții au fost menționați cu diplome și cupe.

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker