Evenimente

Au vorbit despre probleme şi i-au omagiat pe cei mai buni

Miercuri şi-a ţinut lucrările Conferința raională a Întreprinderilor Mici și Mijlocii din raionul Rezina.

După cum a menţionat moderatoarea evenimentului, Eleonora Graur, președinta raionului Rezina, cea de a 12-a conferință a IMM din raionul Rezina se desfășoară sub genericul „Comunicare, Cooperare, Dezvoltare”. Dumneaei a vorbit despre politica administraţiei raionului în ceea ce priveşte susținerea și promovarea întreprinderilor mici și mijlocii şi situaţia în teritoriu în acest domeniu.

Despre oportunitățile, avantajele şi serviciile prestate de Organizația pentru Dezvolta-rea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) din R.Moldova, Asociaţia Oamenilor de Afaceri din Moldova şi filiala Orhei a Camerei de Comerț și Industrie au vorbit şefii acestor instituţii. Omul de afaceri Andrei Gârlea s-a referit la un șir de probleme și griji ale agenților economici din teritoriu.    

În partea a doua a conferinței au fost anunţate rezultatele  concursului „Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii”. Dna Graur a informat publicul că la concurs au fost depuse 28 de dosare, dintre care de diplome şi premii băneşti în mărime de 2000 (locul I) şi 1500 lei (locul II) s-au învrednicit 21 de reprezentanţi ai IMM din raion ce activează în sfera de producție, comerț, prestări servicii. De asemenea au fost desemnaţi „Cel mai bun antreprenor-exportator”; „Cel mai bun antreprenor în sfera turismului rural”; „Cel mai bun antreprenor în sfera serviciilor de consultanță”; „Cel mai tânăr antreprenor”; „Cea mai bună antreprenoare”.

Ion Perciun

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker