EvenimenteȘoldănești

Salvează nu doar oameni, dar şi tradiţii

Toate produsele pe care le vedeţi în această imagine sunt coapte de Iurie Maluda din satul Cotiujenii Mari, Şoldăneşti.

 

De fapt dumnealui este angajat la punctul de pompieri şi salvatori din localitate. Tehnica, mai ales automobilele, sunt o altă pasiune a dumnealui. Dar spune că cel mai mult îi place să se porăie cu produsele de panificaţie, mai ales dintre cele mai complicate: colaci, pască, plăcinte, cozonaci. “Cu aluatul cel mai bine mă relaxez”, accentuiază dl Iurie, concretizând că practică această îndeletnicire de vreo 30 de ani, păstrând astfel tradiţiile de veacuri ale neamului nostru.

Text şi foto Victor Sofroni

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker