Evenimente

Găsit mort pe malul iazului din Horodiște

Un locuitor al satului Horodiște, raionul Rezina a depistat duminică, în căsuța din preajma iazului din apropierea satului, cadavrul paznicului. Cetățeanul respectiv a anunțat  IP Rezina.

Potrivit  lui Veaceslav Dascăl, șeful Secției Securitate Publică a Inspectoratului de Poliție Rezina, la fața locului s-au deplasat conducerea inspectoratului, grupul de urmărire penală și serviciul medicinii de urgență. Oamenii legii au stabilit că răposatul era locuitor al satului Horodiște, cu vârsta de 42 de ani, necăsătorit, care locuia împreună cu fratele său mai mare.

La examinarea preventivă a cadavrului poliţiştii au stabilit semne vizibile de moarte violentă.

Pe faptul dat a fost pornită o anchetă, sunt examinate mai multe versiuni, a mai spus V. Dascăl.

Ion Perciun

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker