EvenimenteRezina

Un bărbat și un minor reţinuţi pe urme fierbinți

La 30 aprilie 2019, angajații Inspectoratului de Poliție Rezina au înregistrat un apel telefonic de la o femeie de 87 de ani, locuitoare a orașului Rezina, care a comunicat că în jurul orei 24:00 două persoane necunoscute de gen masculin, vorbitori de limba rusă, forțând ușa de la intrare, au pătruns în casă, unde i-au aplicat o lovitură cu pumnul în regiunea capului și, amenințând-o verbal cu răfuială fizică, au pretins de la victimă mijloace bănești, scrie Inspectoratul de Poliţie Rezina într-o postare pe facebook.

Victima le-ar fi transmis benevol suma de cinci mii de lei, după care persoanele date ar fi plecat într-o direcție necunoscută.

În urma măsurilor întreprinse, pe urme fierbinți, angajații poliției din Rezina au identificat bănuiţii: un bărbat de 30 de ani și un minor de 17 ani. La moment bărbatul a fost reținut și își recunoaște vina, iar minorul este cercetat în stare de libertate. Comiterea infracțiunii ar fi fost planificată din timp.

Pe cazul dat a fost pornită urmărirea penală în baza art.187, jaf săvârșit de două sau mai multe persoane.

Alte circumstanțe se stabilesc.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker