EvenimenteOrhei

Scade numărul populației stabile în municipiul și raionul Orhei

Numărul populației stabile în municipiul și raionul Orhei este în scădere, arată datele Biroului Național de Statistică. Potrivit sursei citate, dacă la nivel de raion trendul descendent era unul deja tradiţional, în premieră după câțiva ani a scăzut populația stabilă a municipiului Orhei.

Datele statistice arată că anul trecut numărul populației stabile la nivel de raion era de 110,5 mii. Cifra este în scădere cu aproape 3 mii de oameni comparativ cu anul 2015. Pentru prima dată din 2015 a fost înregistrată și o scădere a populației stabile în municipiul Orhei. Dacă în anii 2015-2017 această cifră era de 25,6 mii de persoane, anul trecut numărul locuitorilor stabili ai municipiului Orhei s-a redus cu 100 de oameni.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker