HoroscopȘtiri

Horoscop pentru saptamana 29 aprilie – 05 mai 2019 Autor: AstroCafe.ro

Berbec

Zodia Berbec

Oscilezi în această săptămână între dorința de a te interioriza cât de mult posibil și a fi în centrul atenției celorlalți. Cu puțin efort le poți îmbina cu succes pe amândouă. Ai nevoie de odihnă, meditații interioare, relaxare și detașare de cotidian. Sănătatea îți poate juca ceva feste. Vulnerabile sunt extremitățile corpului și sistemul digestiv. De evitat consultațiile, analizele și intervențiile chirurgicale, pentru că sunt șanse de erori dificil de remediat. În a doua parte a săptămânii te vei simți mult mai bine, dar nu forța nota. Îți sunt favorizate dialogurile tăinuite cu persoane de încredere. Ține numai pentru tine cele aflate în această perioadă. Unii vor încerca să te provoace pentru a le povesti și lor ceea ce știi tu. Noutăți financiare, mai ales dinspre locul de muncă, plus cadouri deosebite de la cei dragi.

Taur

Zodia Taur

Relațiile cu prietenii sunt interesante și provocatoare în această săptămână. Cele aflate de la aceste persoane te vor pune serios pe gânduri. Ascultă cu atenție ce ți se spune și apoi meditează în liniște și în taină. Revelațiile pot fi foarte surprinzătoare. Este momentul să renunți la relațiile păguboase. Foarte animate sunt și relațiile cu șefii. Unii te vor sfătui de bine, alții vor încerca să-ți zădărnicească planurile. Fii prudent, tolerant și evită escaladarea conflictelor. Te poți strecura elegant printre discuții, oameni și evenimente. A doua parte a săptămânii este favorabilă odihnei și îngrijirilor medicale. Posibile afecțiuni pe segmentele capului și pe sistemul renal. la finalul săptămânii vei intra într-o nouă etapă de viață, cu totul și cu totul deosebită.

Gemeni

Zodia Gemeni

Vei fi foarte solicitat în plan socio-profesional în această perioadă. Dialoguri importante cu șefi, cu oficialități, activități profesionale de anvergură, un carusel de evenimente aparent dificil de urmărit și înțeles. Este bine să te implici serios în tot ce ține de locul de muncă. Unii îți vor aprecia eforturile și chiar îți vor propune, la momentul potrivit, o funcție importantă sau un proiect deosebit. Energia acestor zile te poate destabiliza emoțional prin controversele care se vor isca parcă din senin. Ferește-te de conflicte și ai răbdare. Finalul săptămânii îți aduce în preajmă prieteni, admiratori, dar și pe cei dragi. Dialoguri fructuoase, schimb de amabilități și mult umor.  Este nevoie să te odihnești, mai ales că în taină poți afla multe.

Rac

Zodia Rac

Săptămâna debutează cu aspecte referitoare la străinătate, relații cu persoanele aflate departe de țară sau tu poți pleca într-o călătorie îndepărtată. Dialogurile cu persoanele aflate în străinătate, demersurile necesare unor studii reprezintă alte subiecte remarcabile. A doua parte a săptămânii te va propulsa în mijlocul multor oameni, fie că te afli acasă, fie la serviciu. Prudență și răbdare! Gustul dulce-amar predomină. Segmentul prietenilor și al celor care te susțin în plan profesional se animă foarte mult. Este clar că trebuie să te desprinzi de unii și să te orientezi rapid spre alții. Vin căte tine oameni speciali, care îți pot propune proiecte comune, de mare anvergură. Deocamdată studiază cele petrecute și lasă deciziile pentru săptămânile următoare.

Leu

Zodia Leu

Vei fi nevoit să te ocupi de segmentul financiar. Este posibil să-ți pui tot felul de întrebări legate de evenimentele din preajma ta și de oamenii alături de care ești implicat în multe și mărunte. Dacă ai să te oprești din iureșul cotidian și ai să meditezi într-un loc liniștit, ferit de ochii și urechile lumii vei afla informații surprinzătoare, însă lămuritoare despre tot ce te frământă. Granița dintre real și ireal, dintre aparențe și esențe este foarte fragilă în aceste zile, astfel că îți va fi clar totul despre tine. Energia acestor zile te poate destabilizează emoțional, prin evenimentele sau dialogurile care pot avea loc în preajma ta. Răbdare și încredere că totul se desfășoară în favoarea ta. Dorință de rafinare sufletească, demersuri pentru călătorii și studii. Se conturează o nouă etapă socio-profesională.

Fecioara

Zodia Fecioara

O săptămână cu evenimente deosebite în plan partenerial și financiar. Primele zile favorizează dialogurile cu partenerul de viață, cu partenerii de afaceri sau cu persoanele alături de care ești implicat în proiecte profesionale. Ți se poate reproșa faptul că ești prea ocupat cu planul familial, cu problemele domestice și ai neglijat cumva fie relația de cuplu, fie îndatoririle pe care le ai în cadrul unor acțiuni comune cu alții. Reorientează-ți eforturile spre segmentul partenerial. Dispui de suficiente resurse pentru a te ocupa și de casă, familie și de partenerul de viață, de cei de afaceri sau de colaboratori. A doua parte a săptămânii evidențiază cheltuieli pe facturi, taxe, sau cheltuieli profesionale. Pe de altă parte este posibil să obții câștiguri de la și prin alții. Schimbare de mentalitate, de filozofie de viață, șanse de evoluție spirituală.

Balanta

Zodia Balanta

Săptămâna debutează cu treburi de rutină, dar și cu multă animație la locul de muncă în funcție de situație. Concentrându-te pe ceea ce ai de făcut și selectând prioritățile te vei descurca foarte bine. Cineva de încredere te poate ajuta să-ți duci treburile la bun sfârșit. Poate ar fi bine să te gândești la un nou loc de muncă, la noi studii necesare avansării în câmpul muncii sau pur și simplu să începi să te raportezi cu totul altfel la muncă și implicațiile ei. Relația cu partenerul de viață îți dă ceva de furcă. Se evidențiază nemulțumirile parteneriale, dar apar și soluțiile acestora. Rezolvări și lămuriri financiare, obținerea unor venituri suplimentare, practic deschizându-se o etapă de câștig cu totul și cu totul deosebită.

Scorpion

Zodia Scorpion

Evenimentele principale ale săptămânii se întrezăresc în segmentul relațiilor amoroase, al copiilor, dar și în plan profesional. Datorită cheltuielilor cotidiene sau unor cadouri pe care dorești să le faci celor dragi sunt posibile neînețelegeri în relația cu persoana iubită și copii. Ar fi bine să le ceri părea vizavi de ce își doresc sau vizavi de ce anume au nevoie, astfel încât să nu cheltuiești fără rost. Prudență la începutul lunii Mai, întrucât vei fi solicitat mult la serviciu, în detrimentul activităților dragi sufletului tău și a relațiilor cu cei dragi. A doua parte a săptămânii aduce multă forfotă în plan profesional. Sarcini de lucru urgente, discuții colegiale zgomotoase, animozități de tot felul. Reservă momente și pentru odihnă. Noutăți parteneriale.

Sagetator

Zodia Sagetator

În primul rând sănătatea este o temă foarte importantă în această săptămână. Fii prudent și urmează sfaturile unor specialiști. Sigur pe fundal vor rămâne vulnerabilitățile cunoscute, dar cu puțin efort și bunăvoință le vei depăși cu bine. Foarte animat este sectorul familial, astfel că întâlnirile și dialogurile cu membrii familiei vor fi frecvente. Treburi casnice de anvergură, reparații, planuri de îmbunătățire a locuinței, lămuriri patrimoniale, vânzări sau achiziționări de bunuri casnice. A doua parte a săptămânii îți aduce în atenție persoana iubită și copiii. Sunt șanse bune de dialog constructiv între tine și cei dragi, doar să ai răbdare și încredere să-i asculți. Se conturează o nouă etapă la locul de muncă, poate chiar un nou job.

Capricorn

Zodia Capricorn

O săptămână care îți aduce în preajmă persoanele din anturajul apropiat. Pe de altă parte ar fi bine să fii prudent în privința cheltuielilor, deoarece este posibil să te aventurezi în cheltuieli prea mari. Vor apărea și informații legate de salarizare sau condiții de muncă. Călătorii frecvente pe distanțe scurte. Dialogurile cu prietenii și rudele apropiate se îmbunătățesc și vei reuși să ajungi la un numitor comun cu aceste persoane. Există animozități de multă vreme, care acum încep să se dizolve de la sine. Susținătorii din segmentul socio-profesional își vor relua ajutorul față de tine, astfel că te vei bucura de aprecieri și chiar de oferte noi de a te implica în diverse proiecte. Ai grijă în continuare de sănătatea întregului organism. În plan sentimental se întrezărește un nou capitol foarte inedit.

Varsator

Zodia Varsator

O perioadă interesantă această săptămână. În primul rând apar cheltuieli deosebite pe cele necesare traiului cotidian, însă și cei dragi vor dori să le oferi niscai ajutoare materiale substanțiale. Se recomandă prudență în tot ce ține de bani, cheltuieli, investiții de orice fel. Relațiile cu antutrajul apropiat de solicită din plin, fie prin dialoguri aprinse, fie prin realizarea unor scopuri aparent comune. Este bine să-ți stabilești foarte clar un plan de acțiune, să selectezi prioritățile și oamenii cărora le vei acorda atenție și eforturi. La finalul săptămânii se conturează o nouă etapă familială. Relații tensionate cu neamurile, demararea unor acțiuni patrimoniale, aflarea unor informații bulversante despre membrii familiei sau despre istoria familială.

Pesti

Zodia Pesti

În această săptămână te vei ocupa de tine în mod special, de mofturile și nevoile tale personale, de tot ce ține de confortul tău și de liniștea ta sufletească. Fiind ceva mai interiorizat ca de obicei, multora le va fi greu să-ți intre în voie sau să înțeleagă ce se întâmplă cu tine. Ar fi bine să găsești un echilibru și în limita posibilităților să te ocupi și de relațiile cu ceilalți. Însă sunt zile foarte bune pentru a-ți trasa planuri de viață cu totul noi. A doua parte a săptămânii evidențiază cheltuieli, dar și obținerea unor venituri din munca proprie. Rezumă-te la cheltuieli strict necesare. Dialoguri cu persoane aflate în străinătate și chiar posibile călătorii îndepărtate în viitorul apropiat. Prudență, discreție, autocontrol și bunăvoință. Se conturează relații noi.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker