Evenimente

La Rezina, Sergiu Purice antrenează karatiști de talie mondială

13 membri ai Clubului „Karate-Kay” din orașul Rezina, antrenați de Sergiu Purice, au fost incluși în lotul de 24 de sportivi care au reprezentat Republica Moldova la cel de-al 25-lea Campionat Mondial de Karate Shotocan și Ediția a 25-a a Cupei Mondiale la Karate Shotocan, care s-au desfășurat în orașul Eger, Ungaria. La aceste competiții au participat echipe din 45 de țări.

Sergiu Purice, președintele și antrenorul Clubului „Karate-Kay” din Rezina ne-a informat că rezinenii, ca de obicei, s-au prezentat bine la ambele competiții.

Astfel, la Campionatul Mondial, Alexandru Zamă a ocupat locul III în categoria sa de greutate.

În lupta pentru Cupa Mondială, karatiștii rezineni au fost mai rezultativi. Potrivit dlui Purice, cinci sportivi rezineni: Andrian Ceban (2 medalii), Muslim Gurbanov, Vasile Carpov, Alexandra Sorocolet și Luchian Margină s-au clasat pe locul I. Pe locul II s-au clasat Cristina Argatu, Uliana Chiriac, Adrian Furdui, iar Samuela Cebotar a adus în pușculița sportivilor moldoveni locul III.

În urma rezultatelor obținute la Cupa Mondială de Karate Shotocan, sportivii rezineni, cu 11 medalii, s-au clasat pe locul V printre reprezentantele naționale, fiind menționați și cu o cupă. Majoritatea premianților sunt elevi la liceele ”Alexandru cel Bun” și ”Olimp” din Rezina, a mai spus dl S. Purice.

În imagine: Karatiştii rezineni cu medaliile obţinute, demonstrând drapelul oraşului natal. În centru – antrenorul Sergiu Purice.

Ion Perciun

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker