Evenimente

Un tanar din Rezina s-a imbatat crita, si-a luat amicii si un Kalasnikov si au urcat intr-o masina

Un tanar din Rezina s-a imbatat crita, si-a luat amicii si un Kalasnikov si au urcat intr-o masina la care i-au scos numerele de inmatriculare, pornind la aventuri prin oras. Acestia au amenintat o soferita care circula pe o strada din capitala. Ulterior, s-a dovedit ca pistolul era o jucarie.

 

Totul s-a intamplat in noaptea de 21 spre 22 aprilie. Potrivit politiei, tinerii au urcat intr-o masina si au pornit cu ea prin oras. La un moment dat, acestia s-au oprit, au scos pistolul de jucarie si au amenintat o soferita care circula pe strada Tudor Vladimirescu din capitala.

Speriata, aceasta s-a apropriat de primul echipaj de patrulare, povestindu-le ce i s-a intamplat. Ea a mai adăugat ca tinerii aveau un automobil „Opel”, fara numar de inmatriculare de culoare gri inchis.

La doar cateva strazi, intr-o statie peco, inspectorii de patrulare au vazut automobilul, in timp ce soferul instala numarul la masina, fiind sustinut si de ceilalti prieteni.

Conducatorul auto s-a dovedit a fi un tanar de 25 de ani, domiciliat in Mateuti, raionul Rezina, care se afla in stare de ebrietate, deoarece dupa testarea cu aparatul Drager, avea 0,65 mg/l in aerul expirat.

Intrebati cu-i apartine jucaria, nici unul din ei nu au recunoscut.

Aceștia au fost conduși la IP Râșcani, pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker