Evenimente

Un tanar din Rezina s-a imbatat crita, si-a luat amicii si un Kalasnikov si au urcat intr-o masina

Un tanar din Rezina s-a imbatat crita, si-a luat amicii si un Kalasnikov si au urcat intr-o masina la care i-au scos numerele de inmatriculare, pornind la aventuri prin oras. Acestia au amenintat o soferita care circula pe o strada din capitala. Ulterior, s-a dovedit ca pistolul era o jucarie.

 

Totul s-a intamplat in noaptea de 21 spre 22 aprilie. Potrivit politiei, tinerii au urcat intr-o masina si au pornit cu ea prin oras. La un moment dat, acestia s-au oprit, au scos pistolul de jucarie si au amenintat o soferita care circula pe strada Tudor Vladimirescu din capitala.

Speriata, aceasta s-a apropriat de primul echipaj de patrulare, povestindu-le ce i s-a intamplat. Ea a mai adăugat ca tinerii aveau un automobil „Opel”, fara numar de inmatriculare de culoare gri inchis.

La doar cateva strazi, intr-o statie peco, inspectorii de patrulare au vazut automobilul, in timp ce soferul instala numarul la masina, fiind sustinut si de ceilalti prieteni.

Conducatorul auto s-a dovedit a fi un tanar de 25 de ani, domiciliat in Mateuti, raionul Rezina, care se afla in stare de ebrietate, deoarece dupa testarea cu aparatul Drager, avea 0,65 mg/l in aerul expirat.

Intrebati cu-i apartine jucaria, nici unul din ei nu au recunoscut.

Aceștia au fost conduși la IP Râșcani, pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close