EvenimenteOrhei

Orhei Transport calcă pe greblă.

Întreprinderea din nou a fost obligată să achite despăgubiri de zeci de mii de lei managerului-adjunct

Întreprinderea municipală Orhei Transport din nou a fost obligată să achite despăgubiri managerului-adjunct Victor Șeremet, relatează radioorhei.info.

Zilele trecute Curtea de Apel Chișinău a menținut hotărârea Judecătoriei Orhei prin care Șeremet a obținut câștig într-un alt litigiu cu întreprinderea. Mai exact, în iunie anul trecut acestuia din nou i-au fost încetate relațiile de muncă, fapt pe care instanțele de judecată l-au considerat ilegal. În consecință ÎM Orhei Transport a fost obligată să achite 8 mii de lei drept salariu pentru absența forțată de la locul de muncă, 8 mii de lei drept despăgubiri morale și 4 mii de lei pentru cheltuieli de asistență juridică.

Decizia Curții de Apel vine la scurt timp după ce Curtea Supremă de Justiție într-un alt dosar legat la fel de încetarea ilegală a relațiilor de muncă a obligat întreprinderea municipală să îi achite lui Victor Șeremet peste 44 mii de lei.

Victor Șeremet a ocupat funcția de manager-șef al ÎM Orhei Transport de la fondarea acesteia în 2013 și până în a doua jumătate a anului 2015, când în această funcție a fost numit fostul șef de la Banca Socială, Sergiu Albot.

 

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker