EvenimenteOrhei

Raionul Orhei are președinte nou

Consiliul raional Orhei, în şedinţa extraordinară din 23 aprilie, a acceptat demisia preşedintelui Tudor Golub. În aceeaşi şedinţă consiliul l-a ales în funţia de preşedinte pe Ion Frunză, consilier raional din partea PDM.

Conform indicaţiei cartierului general al PDM de la Chişinău, la această funcţie urma să fie propus un oarecare Igor Rusu. Dar consilierii l-au propus pe Ion Frunză, care la moment deţine funcţia de şef al Direcției Generale Administrare Fiscală Centru, susţinut cu 23 de voturi. Consilierii PL nu au fost prezenţi la şedinţă, cu excepţia lui Vasile Roman, care s-a declarat drept persoană particulară.

Valeriu Covaş, consilier PPEM, i-a mulţumit lui Tudor Golub pentru munca depusă pe parcursul celor aproape 4 ani şi a accentuat că de acum înainte oricare formaţiune politică ar fi bucuroasă să-l ia în calitate de lider. Aluzia consilierului a fost adresată mai mult reprezetantului PD venit de la Chișinău să supravegheze mersul şedinţei or, toţi înţelegeau că T. Golub pur și simplu a fost sacrificat de formaţiunea pe care a slujit-o. Tudor Golub, la rândul său, a declarat că rămâne în rândurile PDM, fiind susținut de consilierul Andrei Atamanenco, acesta remarcând că PDm își va susține în continuare membrii de valoare.

Ion Frunză s-a născut la 26 aprilie 1978 la Mitoc, este jurist de profesie și mai mulți ani a activat în cadrul Serviciului fiscal din Orhei, Chișinău și Telenești. Mandatul său în cadrul CR Orhei l-a început fiind pe listele PLDM, ulterior, alături de alți 9 consilieri PLDM, a aderat la fracțiunea PDM. Dl Frunză urmează să-și exercite funcția de președinte de raion până la expirarea mandatului actualului Consiliu raional.

Ion Cernei

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker