RezinaSocial

Ajutaţi-ne să finisăm construcţia bisericii

Comunitatea creştin-ortodoxă din or. Rezina se adresează către toţi creştinii din raioanele Rezina, Şoldăneşti, Orhei, Teleneşti cu rugămintea de a contribui financiar la urgentarea lucrărilor de construcţie a bisericii „Înălţarea Domnului” de pe str. Păcii (terasa a doua a oraşului).

În raionul respectiv al urbei, amplasat pe stâncă, locuieşte multă lume de vârsta a treia, dar şi familii tinere cu copii mici, care speră mult să aibă un locaş unde ar putea să se roage Domnului.

Membrii comunităţii vor rămâne recunoscători tuturor celor care vor reacţiona la acest apel şi se vor ruga Bunului Dumnezeu pentru sănătatea şi mântuirea lor.

Rechizite bancare pentru donaţii:

Suc. Rezina

Codul băncii MDLDM2X335,

Extras din cont: 2251835168/MDL,

CF: 32022765, Valuta: MDL

IBAN MD53ML000000002251835168

Client: COMUNITATEA RELIGIOASĂ (parohiei) HRAMUL „ÎNĂLŢAREA DOMNULUI”

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker