Evenimente

Săptămâna voluntariatului a fost una deosebită

Săptămâna Națională a Voluntariatului (SNV) 2017  a fost una deosebită pentru rezineni. Potrivit Liubei Stavinschi, directoarea AO “Nufărul, care al treilea an coordonează SNV, în perioada 02-08 octombrie în raion, cu participarea a 31 de instituţii, agenţi economici, ONG-uri, autorităţi publice, grupuri de iniţiativă, biserici, etc., au fost organizate peste 60 de activități în diverse domenii: informare, instruire, sănătate, salubritate, caritate ş.a.

Despre o parte din aceste activităţi CUVÂNTUL deja a scris în numerele precedente. Astăzi vom adăuga că pe parcursul săptămânii cele mai multe activităţi de voluntariat s-au desfăşurat în centrul raional, în comuna Ţareuca, s. Cinişeuţi. Potrivit sursei citate, un rol deosebit în succesul comun l-au jucat AO “Nufărul”, NEXUS Rezina, Primăria Ţareuca, LT “Olimp”, Şcoala Profesională Rezina, Biblioteca Publică “Afanasie Talpă” din Ţahnăuţi, GSPT, “Armonia” şi mulţi alţii.

Reporter „C”

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker