Politic

PAS este gata să participe la alegerile parlamentare pe o listă comună cu PPPDA

Partidul Acțiune și Solidaritate este disponibil să participe la următoarele alegeri parlamentare, care urmează să se desfășoare în 2018, împreună cu Partidul Politic Platforma Demnitate și Adevăr, pe o listă comună, transmite IPN.

„Ca urmare a mai multor solicitări din partea reprezentanților presei, PAS vine cu o precizare: la ședința din 7 octombrie 2017, Consiliul Politic Național al PAS a reconfirmat disponibilitatea formațiunii noastre de a participa la următoarele alegeri parlamentare împreună cu PPPDA. Am informat partenerii noștri despre faptul că suntem gata să participăm pe o listă comună”, menționează PAS.

Formațiunea precizează că mecanismul concret de formare a listei urmează a fi stabilit mai aproape de scrutin. PAS a propus, de asemenea, formarea unei comisii comune de selectare a candidaților, cu participarea reprezentanților din societatea civilă, pentru a se asigura că pe listă vor fi incluși cei mai potriviți și integri candidați.

„Avem toată încrederea că vom construi un parteneriat eficient, având la bază cooperarea, onestitatea și buna înțelegere dintre ambele partide”, se menționează în comunicatul de presă emis de PAS.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close