EvenimenteRezina

A fost dat startul campionatului raional la fotbal

Foto consiliu.rezina.md

La sfârşitul săptămânii trecute a fost dat starul Campionatului raionului Rezina la fotbal, ediția a XVI-a. Cu această ocazie, Asociația de Fotbal Rezina a organizat o întrunire a reprezentanților celor 16 echipe din raion, care vor fi repartizate în 2 divizii (A și B), luându-se în consideraţie rezultatele campionatului din anul trecut.

După cum relatează consiliul.rezina.md, participanţii la întrunire au luata cunoştinţă de prevederile Regulamentului modificat al campionatului, calendarul meciurilor, care vor fi disputate în perioada 12 mai – 25 august 2019.

De asemenea s-a discutat despre condițiile de participare la meciuri a legionarilor, asigurarea ordinii publice și a asistenței medicale la competişii etc.

Reporter “C”

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker