Evenimente

În zilele de odihnă chițcănenii au făcut curăţenie în centrul satului

Circa 20 de persoane din rândul funcționarilor publici și consilierilor locali, decani de vârsă și două clase ce copii de la Gimnaziul Chițcani au participat sâmbătă la o clacă de salubrizare a centrului localității.

După cum ne-a relatat primarul Alexandru Tăburceanu, elevii au făcut curăţenie pe teritoriul din jurul căminului de cultură, pe stadion și terenul unde la toamnă urmează să fie plantat parcul satului.

”S-a lucrat până la amiază, dar volumul de muncă înfăptuit a fost solid”, a menţionat primarul. Au dat tonul lucrărilor consilierii locali Valeriu Neagu, Iurie Ivașchevici, iar grupul de elevi a fost condus de către profesoara Maria Lazăr.

În acelaşi timp, maturii au instalat 190 metri de bordură pe strada principală a satului între căminul de cultură și clădirea primăriei.

Dl Tăburceanu a remarcat că lucrările de salubrizare a localității vor continua și în zilele de odihnă următoare:

”Vom face ordine la cele două intrări în sat dinspre podul de pe Răut și dinspre Chițcanii Noi. Este bine că participă mai multă lume, în deosebi copiii, astfel ei vor învăța să păstreze curățenia de mici”, ne-a spus edilul.

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker