EvenimenteTelenești

Gimnaziul M.Eminescu din Telenești este reparat capital cu ajutorul Băncii Mondiale

Gimnaziul Mihai Eminescu din Teleneşti se află în proces de renovare capitală în cadrul Proiectului Reforma Învățământului în Moldova (PRIM), finanțat de Banca Mondială și implementat de către Fondul de Investiţii Sociale din Moldova (FISM) și Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării.

Pe 12 aprilie, şantierul a fost vizitat de reprezentanta Băncii Mondiale în Republica Moldova, Lucia Casap, însoțită de reprezentantul Fondului de Investiţii Sociale din Moldova, Gheorghe Munteanu, primarul orașului Telenești, Vadim Lelic, vicepreședinta raionului, Ecaterina Furculiță, șefa Direcției Generale Educație Teleneşti, Alina Pascaru, și directoarea gimnaziului, Nelea Chicu.

La finalul vizitei au fost făcute unele concuzii privitor la mersul derulării lucrărilor de reparație și s-a atras atenția antreprenorului la lichidarea neajunsurilor existente, astfel ca la 01 septembrie 2019 procesul de învățământ să poată fi reluat în blocul reparat capital, transmite Asociaţia Băştinaşilor din oraşul Teleneşti pe contul său de Facebook.

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker