EvenimenteOrhei

Oaspeţi dragi la Gimnaziul Brăviceni

În cadrul Proiectului educaţionalDOR, o delegaţie a Şolii Gimnaziale Pufeşti din Judeţul Vrancea, România a vizitat luni Gimnaziul Brăviceni din raionul Orhei. Gazdele au întâmpinat oaspeţii cu pâine şi sare şi cuvinte de recunoştinţă pentru colaborare rodnică în diverse activităţi transfrontaliere.

Totodată, directoarea gimnaziului – gazdă, Raisa  Mațenco,  le-a dorit colegilor din România succese în realizarea tuturor activităților în cadrul proiectului în derulare O Săptămână Altfel, curaj și implicare activă elevilor în toate proiectele inițiate, iar părinților – sănătate și ca așteptările lor să se împlinească.

Prietenii sunt cei care fac eforturi de a se cunoaște, a se apropia, a se accepta reciproc așa cum sunt. Să ne  întâlnim cu DOR și DRAG pentru a culege roade din pomul Prieteniei, au mai reiterat gazdele.

Reporter „C”

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker