Evenimente

Lupii se pregătesc de Asalt!

În două săptămâni se încheie înscrierile la spectaculoasa cursa cu obstacole “Asaltul Lupilor” ce va avea loc la Iași pe 19 mai 2019

 Evenimentul constă în parcurgerea de către participanți, a unui traseu de aproximativ 5 km, pe parcursul căruia trebuie să depășească un număr de  obstacole. Obstacolele sunt concepute în așa fel încât să testeze capacitățile fizice și psihice ale concurenților, în deplină siguranță și într-un mod cât mai distractiv. Evenimentul este organizat de Asociația RunCorp și reprezintă un concept 100% românesc și nu o franciză.

Până acum s-au înregistrat în jur de 500 (cinci sute) de participanți, evenimentul a coalizat colaboratori, parteneri și susținători din domenii diferite (săli de fitness, companii diverse, alte evenimente sportive, „Magic Home” – cauza socială). O parte dintre ei s-au organizat în grupuri de antrenament pentru „Asaltul Lupilor” și au întâlniri periodice pentru a face sport, un „pretext” pentru o viață sănătoasă promovată intens în cadrul evenimentului

Reamintim că deși cursa cu obstacole va avea loc pe 19 mai 2019, înscrierile se încheie pe 30 aprilie 2019 – doar astfel pot fi pregătite în mod profesionist kit-urile participanților dar și celelalte aspecte ce țin de organizarea evenimentului la cel mai înalt nivel, așa cum s-a întâmplat până acum și în București.

“Iașul merită la fel de mult respect din partea organizatorilor de evenimente. Chiar dacă aici   s-au înscris ceva mai puțini participanți, calitatea acțiunii organizate în capitala Moldovei este la cel mai înalt nivel, așa cum este și la București. În fiecare an noi reușim să organizăm evenimente sportive non-tradiționale, la care să poată participa orice persoană, indiferent de aptitudini. Vrem să arătăm tuturor cât de ușor și de distractiv este să iei parte la o activitate de mișcare fizică în viața de zi cu zi, accentuând astfel importanța activităților fizice pentru îmbunătățirea stării de sănătate. Vă invităm, așadar, să vă înscrieți în cea mai distractivă cursă a anului de la Iași!” a declarat Christian NISTOR, CEO „Asaltul Lupilor”

Ieșenii dar și mulți participanți din București, Cluj, Galați, Bacău, Suceava sau Chișinău s-au înscris individual, ca „lupi singuratici” sau au format echipe mari și mici pentru a putea participa împreună la “Asaltul Lupilor”, cea mai cunoscută și iubită cursă cu obstacole din România, cursă ce va avea loc în cadrul parcului Enduro Ranch din Iași, pe 19 mai 2019.

Informații detaliate se găsesc pe pagina http://www.asaltullupilor.ro/asaltul-lupilor-iasi/

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker